Och två teaterläger till!

Även Södertälje kommun ordnar teaterläger i sommar. Det kallas Sommarkul, och STA är inblandade där också. Här handlar det om läger både i Järna och Södertälje, och för barn från 6 år upp till 11.

Om du gillar att uppträda inför andra eller vill bli bättre på det, då är något av de här lägren definitivt något för dig. Lär dig hur man skapar en pjäs och prova på skådespelaryrket under den här roliga veckan.

Vecka 26 för barn 9–11 år på Futurum i Järna. Vecka 27 för 6–8 år på Gamla Flickskolan i Södertälje.


STA kommer under lägret att arbeta med teaterövningar i form av gruppstärkande övningar, samarbetsövningar och improvisationer. Vi kommer även gemensamt att ta fram en pjäs som sedan spelas upp för släkt och vänner på lokal.

Tid och plats

Vecka 26 för barn 9–11 år på Futurum i Järna. Lägret pågår måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00. För vägbeskrivning till Futurum, se länk till Google Maps.

Vecka 27 för 6–8 år på Gamla flickskolan i Södertälje. Lägret pågår måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00. För vägbeskrivning till Gamla flickskolan se länk till Google Maps.

Anmälan

Mejla anmälan till info@sta.nu senast fredagen den 2 juni 2017.

Anmälan ska innehålla:

· barnets för- och efternamn

· barnets personnummer

· mejladress

· telefonnummer till målsman

· eventuella allergier eller sjukdomar

Det finns 10-15 platser per tillfälle och dessa lottas ut, vid speciella önskemål som exempelvis att man önskar gå med en kompis anges det i anmälan. Lunch och mellanmål ingår. Teaterlägret är gratis. Teaterlägren är gratis då Södertälje kommun sponsrar läger för barn i åldrar 6-11 år.

Kontaktuppgifter

Södertälje Teateramatörer, info@sta.nu

I samarbete med Kultur & Fritid, Södertälje kommun.