Öppet Hus på Sagateatern

Volontärer på Sagateatern
Några av våra pigga volontärer: Rita Bennich, Janne Swälas, Torbjörn Westerberg, Thomas Hägglund och Jane Berulf. Vi målar och färdigställer.

Kom in och se så långt vi har kommit med renoveringen av Sagateatern!

Under Täljefestivalen den 25-27 augusti får alla som vill komma in och titta. Utanför kommer glada barn att bli ansiktsmålade till fjärilar, monster och Spiderman. Inne på teatern kan vi berätta om teateramatörerna, om Sagateaterns historia och om våra kommande premiärer.

Dörren vid Marenplan mitt i Södertälje står öppen kl 12-17 varje dag under festivalen. I synnerhet välkomnar vi förstås alla södertäljebor som är med och bidrar till renoveringen.

Artistlogen har fått sina väggar, toalett och handikapptoa är i stort sett klar, gradängen och delar av scengolvet är målade. Det trendiga betonggolvet i foajén är laserat och lackat.

Bidrag från staten, stiftelser, lokala företag och allmänhet gör oss trygga med att vi kan bygga en förnämlig scen vid Maren. Men det är mycket som ska ordnas, bland annat inredning och utrustning till artistlogen, ett pentry, ljus- och ljudteknik,

wifi-uppkoppling och mycket annat. Det finns egentligen ingen övre gräns för hur fina förbättringar man kan göra på en teater.

Så vi tar tacksamt emot ytterligare stöd från alla som bryr sig om teater och barns och ungdomars utveckling i stan.

Plusgironumret är 58 38 11-5. Man kan också starta Swish i sin telefon och skanna den här koden nedan.