Bli medlem

Bland mycket annat brukar vi agera på Torekällberget när de vill levandegöra Södertäljes historia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du vill bli medlem i STA, så fyll i formuläret här nedan.  Man måste inte spela teater om man är medlem, man kan vara med för att stödja verksamheten.

STA har både ledarstyrda grupper och andra som själva planerar och genomför sina föreställningar. Om du är intresserad av att spela teater hos oss och inte genast får en plats när du anmäler dig, så blir du automatiskt placerad i vår kölista. Vi hör sedan av oss när vi har möjlighet att erbjuda plats i verksamheten. 

I början av höstterminen varje år har vi en upptaktsträff. Om du inte har hört ifrån oss tidigare så blir du kallad till den träffen.  Då presenterar alla ledare vad som är på gång och fördelar nya medlemmar till de befintliga grupper som behöver deltagare.

Som medlem har du chansen att få stå på scenen och möta publik, att lära dig om röst och skådespeleri, om ljud, ljus, scenografi, smink och kostym. Grupperna bestämmer själva vad och hur de vill spela. Det kan bli både egna manus och professionella.

Klicka här om du vill se de grupper som finns just nu.

STA skickar ut sin medlemstidning Tiljan till alla medlemmar några gånger om året och det kommer erbjudanden om teaterläger på sommaren och andra specialarrangemang.

Fyll i formuläret här nedan om du vill bli medlem. Det är viktigt att alla uppgifter finns med – namn, adress, telefon och ålder.

Du kan också mejla till blimedlem@sta.nu. Skriv din ålder så att vi vet vilken eventuell grupp du ska ingå i. Berätta också gärna om du aldrig har spelat teater eller om du har viss vana. 
Viktigt: Namn, postadress, telefon och ålder.

2024 kostar det 250 kr att vara medlem. En hel familj – minst tre personer under samma tak – kan bli medlem för 450 kr.

Om man dessutom är aktiv i en grupp kostar det ytterligare 500 kr per termin, och för att sedan vara med i en grupp till blir det 200 kr extra.

Betala in på konto 58 38 11–5 senast den 15 mars 2024.
Ange kod 2024-45

Frågor på det? Mejla till info@sta.nu


 

Teater för alla – Alla för teater