Bli medlem

Bland mycket annat brukar vi agera på Torekällberget när de vill levandegöra Södertäljes historia.

Om du vill bli medlem i STA, så fyll i formuläret här nedan.  Man måste inte spela teater om man är medlem, man kan vara med för att stödja verksamheten.

STA har både ledarstyrda grupper och andra som själva planerar och genomför sina föreställningar. Om du är intresserad av att spela teater hos oss och inte genast får en plats när du anmäler dig, så blir du automatiskt placerad i vår kölista. Vi hör sedan av oss när vi har möjlighet att erbjuda plats i verksamheten. Ibland går det ganska snabbt och ibland tar det lite längre tid, beroende på hur många som står i kö.

I början av höstterminen varje år har vi en upptaktsträff. Om du inte har hört ifrån oss tidigare så blir du kallad till den träffen. Har du inte hört något från oss blir du kallad till den träffen. Då presenterar alla ledare vad som är på gång och fördelar nya medlemmar till de befintliga grupper som behöver deltagare.

Klicka här om du vill se de grupper som finns just nu.

Fyll i formuläret här nedan om du vill bli medlem. Det är viktigt att alla uppgifter finns med – namn, adress, telefon och ålder.

Du kan också mejla till blimedlem@sta.nu . Skriv din ålder så att vi vet vilken eventuell grupp du ska ingå i. Berätta också gärna om du aldrig har spelat teater eller om du har viss vana.  Viktigt: Namn, postadress, telefon och ålder.

2022 kostar det 200 kr att vara medlem. En hel familj – minst tre personer under samma tak – kan bli medlem för 400 kr. Om man dessutom är aktiv i en grupp kostar det 450 kr per termin. 


 

Teater för alla – Alla för teater