Bli medlem

Om du vill bli medlem i STA, skicka ett mejl till medlem@sta.nu så tar vi in dig. Man måste inte spela teater om man är medlem, man kan vara med för att stödja verksamheten.

STA har både ledarstyrda grupper och andra som själva planerar och genomför verksamheten. Om du är intresserad av att spela teater hos oss kan du anmäla dig till vår kölista. Vi hör sedan av oss när vi har möjlighet att erbjuda plats i verksamheten. Ibland går det ganska snabbt och ibland tar det lite längre tid, beroende på hur många som står i kö.

I början av september varje år har vi en upptaktsträff. Har du inte hört något från oss blir du kallad till den träffen. Då presenterar alla ledare vad som är på gång, och vi skapar nya grupper och fördelar nya medlemmar till de befintliga grupper som behöver deltagare.

(I nedanstående formulär fyller du i alla dina uppgifter. Du fyller även i din ålder så att vi vet vilken eventuell grupp du ska ingå i. I rutan Ditt meddelande så vill vi gärna att du berättar om du aldrig har spelat teater eller om du har viss vana. Du kan även mejla dina frågor till oss under mejladress medlem@sta.nu)

Klicka här om du vill se de grupper som finns just nu.

  [contact-form-7 id="2699" title="Bli medlem"]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Mejladress (obligatorisk)

  Gatuadress (obligatorisk)

  Postnummer och postort (obligatorisk)

  Ålder (obligatorisk)

  Skriv ditt meddelande här:

  Teater för alla – Alla för teater